Enligt familjen Rosén-Åberg så innebär 1a adventshelgen årets första julbord. I år har vi den äran att bjuda svägerskan och svågern på vår goda mat. Här ska stoppas korv (prinskorv från ICA), göras rödbetssallad (på burk), rullas köttbullar (frysta Delikatessköttbullar) och garneras skinka. Det sistnämnda SKA vi faktiskt göra på riktigt! Vi har alltså mycket bestyr att uträtta idag för att få allt klart till kvällen. Planen är att äta så lite som möjligt under dagen för att kunna maxa ikväll... Sådan strategi brukar alltid sluta med att man har så ont i magen att man inte kan äta någonting när maten väl är klar! Men skam den som ger sig...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Lövely! Var i eder lägenhet kommer grishuvudet att få pryda sin plats? Och andra sjuka julbordsgrejer som aladåber och hemgjord sylta och sånt? Det ska bli mkt spännande att se alla foton sen! :p Själv ska vi ju äta julmiddag med julost och julfikon och jag ska nog dricka en liten (eller några stycken) julgin&tonic! :D
Åh vad gott det låter själv skal jag på dansföreställning kramis
Julbord redan? Ni är allt bra konstiga i Småland.... :-P Själv funderar jag på att bojkotta julmaten i år?
inte for att jag gillar att marka ord men heter det inte gratinera skinkan. det ar val det man gor, gratinerar den i ugnen med senap pa?
Skicka en kommentar