tisdag 24 juni 2008

Matproblematik

Efter en lång sovmorgon ska jag nu ta mig i kragen och åka iväg och handla. Kylskåpet ekar tomt... Vi har varit inne i en dålig matperiod nu, ingen inspiration till goda maträtter eller någon lust alls att åka till affären. Men äta bör man annars dör man. Ibland önskar jag att det fanns ett piller som gjorde mig mätt så att man slapp tänka på mat. Ingen som hört nåt om det?!

5 kommentarer:

Jennie sa...

Hmmm...men det finns väl andra piller som gör en väldigt fnissig och sötsugen...fast nu när jag tänker efter så var det inte piller..hihi...you should have a caravan...

Anonym sa...

södra torggatan eller högarörsgatan? you will see varför jag undrar..=)

erika sa...

Vi är också inne i en mat-down-period! Får inte käkat nåt och är verkligen inte sugen på att fixa käk. Idag har jag käkat knäckebröd,yoghurt och pannkakor. Är det bra, eller? Matpiller åt folket!

Anonym sa...

är oxå inne i en laga-mat-okreativ period..kommer inte på vad jag ska laga..vill helst att nån annan laga maten åt mig..:)

Anonym sa...

när vi ändå är inne på mattemat... angående fikan i morgon. kan vi inte ta den vid 16.00 i stället. jag ska iväg sen på kvällen... har vi bestämt tid och plats?? har inga pengar på mobieln nu men vi kan kankse höras sen. ska jobba i kväll å natt men vi hörs. kram