onsdag 21 maj 2008

Tips

Jag har hamnat i lite av en läs-motvind. Jag hamnar där med jämna mellanrum om jag råkat ut för några sega böcker på rad. Nu när sommaren är nära (och jag självklart planerar att hinna läsa sisådär 523 böcker) skulle jag behöva en läsupplevelse som kickstartar the urge... Jag skulle alltså behöva tips från er på böcker som ni verkligen kan rekommendera, och som ni tror kan få mig att bli ännu mer lässugen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

the post office av charles bukowski gillade jag verkligen, ska nog läsas på engelska isåfall. Boy A av Jonathan Trigell är grymt bra, vet inte om den släppts i Sverige. du måste även se filmen med samma namn om du får chansen. Det var allt jag läst i skönlitteraturväg under det senaste året!

anna sa...

Jag rekommenderar Tunnel Vision av Keith Lowe (Tunnelseende på svenska) - en lättläst bok som utspelar sig i London! Jag har säkert pratat om den. Sen rekommenderar jag att läsa nån ungdomsbok, det kan också sätta fart på läsandet! Eller bege dig till närmsta Myrorna, man blir sjukt sugen på böcker när de är billiga!! :) Lycka till!

Jessica sa...

Jessicas tips (om du inte redan läst den) är "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" av Gunnar Ardelius. VÄRLDENS sötaste och finaste bok. Annorlunda form, lättläst och kort. Läs den, den finns i pocket och garanterat att låna på bibblan. Kram och puss!

Anonym sa...

håller med om att en ungdomsbok kan va bra å läsa ibland..har du läst annelis fågelungar än? den kan du ju låna annars.. Själv har jag haft ett långt uppehåll i läsandet så tänkte läsa ut annika lantz 9½ månad som jag e mitt i..den e oxå lättläst å rolig..

Jennie sa...

Oj oj oj ja jag vet inte alls men jag vill oxå ah tips kommer ju inte att göra så mycket annat i sommar

Anonym sa...

Håller med om ungdomsböcker för att få tillbaka lusten.. Jessicas tips är fantastiskt bra, annars säger jag Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón en underbar bok som jag bara sjönk in i för ett tag sen.. Föresten så tycker jag att transsexuella relationer hade gett en helt annan dimension till min uppsats, hahaha