onsdag 16 april 2008

LONDON BABY- en redogörelse

Fredag:
Avfärd 1000 hours. Roadtripen avlöper utan komplikationer. En gång kör vi fel så att det blev rätt. Flygningen går bra, även om Mia var lite nervös. Mumme hämtar upp tre glada själar på Liverpool Street Station och vi intar en mastodontmåltid på den indiska restaurangen Baraka. Har inte ätit så mycket sen jul typ. Te hemma hos Mumme och sedan sängen.

Lördag:
Första stoppet är Josses skola. Den var fin. Sedan drar vi till PRIMARK, detta shoppingmecka. Två timmar förlöper och vi får alla en varsin stor påse med skor, jackor, toppar och annat (allt för en spottstyver). Fish and chips på Edgware Road och sighseeing vid Buckingham Palace. Promenad till Big Ben och Southbanks. Vi går på Starbucksjakt men måste ta oss till St Pauls innan vi får napp. Efter en låååång regning promenad är det smarrigt att värma (?) sig på en Strawberry Frappuchino. Vi tar bussen hem till Josse och taktikvilar innan det är dags att korka upp och äta smårätter. Maria river ner en telefonlur och vi skrattar så att vi kissar på oss. Filmbevis kommer snart! Vi drar till Catch och dansar och dricker. En bagel i natten för Mia (som ALLTID är hungrig). Sängen.
Söndag:
Idag ska vi inte shoppa, tänker vi. Vi drar till Brick Lane, blir utskällda (två gånger) av en snorig skoförsäljare, shoppar designerplagg för ingenting (utförsäljning), fikar på Café 1001, strövar. Josse lagar lax till oss och vi möter upp Lotta (en gammal flatmate) för drinkar på The Prague bar. Jag råkar bjuda Josse på isvatten. Vi pudrar och går till sängs.
Måndag:
Shopping inplanerat. Vi har en lista som vi prickar av. Bussen in till stan tar 1,45. Eftersom vi blivit PRIMARK-skadade så känns allt annat dyrt, men vi fyndar ändå lite grejer på Top Shop och Urban Outfitters. Återigen spenderas nästan 2h på PRIMARK. Jag blir ve en jacka till. OCh vi som skulle vara kulturella den här resan... Jaja... Nästa gång kanske. Vi spanar in halvnakna expediter, återigen Starbucksfika, promenad i SOHO, fotografering vid Picadilly, sightseeing i Josses butik, busstur till East End där vi njuter av ännu en måltid på Baraka. Fy fan vad gott! Vu säger hejdå till Mumme och beger oss hem och försöker få ner alla fynd i vårt redan trånga bagage. Somnar 00.00.

Tisdag:
Går upp 03.00 och tar oss ut till Stanstead. Vi är övertrötta men överlever flygningen. Lunch på Hum Fak med Jennie och Anna. Mycket trevlig avslutning på en trevlig lång-weekend/alternativt kort-vecka. Var går gränsen?


Den ena är gravid och den andra är trött...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååh! Jag längtar tillbaka till Londres! Jag har ju jobbat som "manager in training" (observera den tjusiga titeln) på Urban Outfitters i ett år. Det var grejer det! Det får bli en trip snart. Samuel har också jobbat där, fast han stod på gatan och sålde paintball-biljetter. Tillåt mig att skratta. Moahahaha! :-) Det var fint som snus att få träffa dig igen! Hoppas att du vilat bort jet-lagen nu. Kram kram!

Jennie sa...

Åhhh jag ser ut som en padda inga mer kort förrän den e ute nu tack =)

Lindiz sa...

Åhh så kul... å visst saknar vi gamal Bree... Anna är lite för ohämmad och naughty för den rollen egentligen :-P Se oxå hur bra veckans utmaning gått... hmm?

Anonym sa...

åhh primark! vilket ställe! :)

anna sa...

För det första, lyssna ICKE på Linda! Och jag är så sjuuukt sugen på London igen ocksååå! Låter som ni hade värsta superhelgen! :D