fredag 18 april 2008

7 svåra år

Ikväll för exakt 7 år sedan så pussades jag och Henke för första gången. Det var en mörk natt på Karlsbron mitt i Prag och vi var unga och wild at heart. Och nu är vi här, sju år senare, och kilar fortfarande stadigt. Vilken grej egentligen! Lite galet att man kan tycka om någon så mycket, så länge. Grattis till oss älskling!
Vi är SÅ fotogenique...

6 kommentarer:

Jennie sa...

Grattis till er. 7 år...3 more to go så kommer jag och sjunger "vem e d du vill ha? Känner du som jag? E du den fr mig som jag e den fr dig?" på ert bröllop fr det skulle gå helt i schlagerns tecken va?

Anonym sa...

gumman ni är så söta... jag sitter här och är helt tårögd.. det är ju så fint (för att referera lite till prag igen, bakom ett paraply) det är tur att vissa lyckas!!! jag precis som jennie längtar tills om tre år... hihi. kram på er

Anonym sa...

nar kommer kidsen?

Anonym sa...

Ååååh! Ni är så söta så att jag bara dööör! Jag önskar er all lycka! Ha nu en fin dag och ta hand om varandra. Puss till er båda!

Anonym sa...

ni e så tjusiga! vilket gammalt par ni börja bli.. :)

anna sa...

Det är gulligt så man bara dör! Ni är liksom hur söta som helst ihop! Hoppas ni får världens bästa 7-årsjubileumshelg tillsammans :)