onsdag 6 maj 2009

Effektivitet

Oj vad jag hunnit mycket idag! Det känns mycket bra att hunnit läsa mycket i Onåd och sitta och skriva, radera, fixa och greja med min uppsats. Hur effektiv man än känner sig så är det alltid en massa grejer kvar att göra. Jag förstår inte det. Men det är väl så det är att vara student?! Så nu tar jag en liten paus innan det är dags för mer jobb...

4 kommentarer:

Jennie sa...

Onåd ngn du kan rekommendera?

Emelie sa...

Ja inför besiktningen ska jag gå runt på toaletterna med papper och penna i handen innan så jag har en massa att klaga på när det är dags sen! Haha. Och vet du vad de har gjort? I den fina toaletten har de satt upp vårt GAMLA ROSTIGA element! Idioter. Jag håller på att bli galen hemma! Och idag på morgonen hörde jag dem skratta åt min lapp. Skratta först som skrattar sist säger jag ju bara!

Emelie sa...

Lycka till med textbantningen då! Det är svårt att få ner texten så jäkla mycket alltså! Ofta kommer jag på en massa bra saker att lägga till istället när jag läser. Haha! Så den riskerar att bli ännu längre liksom... Men nu är jag i alla fall klar och har skickat in den till Åsa! Gött! Ska läsa igenom c-uppsatsen en gång nu också och skicka in till handledaren där. Sen ska jag ta HELG!=)

anna sa...

Själv har jag också fått gjort mycket idag - så mycket att jag nu tänker tokvägra och låta Otto städa och packa det sista. Fy fasen vad det är tråkigt med flyttpackning!